Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, March 14, 2010

Contest : Avatar n Fast & Furious 4




Petikan di bawah ini di ambil dr blog en Yus

"Hadiahnya ialah DVD filem terbaru Avatar yang masih lagi panas walaupun kalah dalam anugerah Oscar baru-baru ini, dan satu lagi DVD filem aksi iaitu Fast & Furious 4. Maknanya untuk contest kali ini akan ada 2 orang pemenang iaitu pemenang pertama akan menerima DVD filem Avatar dan pemenang kedua akan menerima DVD filem Fast & Furious 4."

Syarat2:
  • Buat pendaftaran dengan meninggalkan komen, nama dan alamat blog korang dalam entry contest ini
  • Korang perlu membuat satu entry dalam blog korang tentang contest yang dianjurkan ini dan korang perlu meletakkan link entry contest dan link blog ini dalam entry yang korang tulis tu
  • Perlu menjadi follower blog ini terlebih dahulu
  • Tarikh penyertaan bermula pada hari ini dan akan tamat pada 10 April 2010 pada jam 12.00 tengah malam
  • Pemenang akan dipilih melalui sistem cabutan bertuah. Sistem cabutan bertuah secara eletronik mungkin akan digunakan
  • Keputusan pemenang akan diumumkan pada 15 April 2010 dan akan dimaklumkan di dalam blog ini. Keputusan pemenang adalah muktamad
  • Sebarang pertanyaan atau kemusykilan korang boleh ajukan di bahagian komen dalam entry ini
Rasanya syarat-syarat penyertaan tu kacang je untuk korang ikut. Untuk makluman, hadiah DVD tu semuanya original, tak main la cetak rompak. Hadiah akan dihantar menggunakan khidmat syarikat kurier, so korang tak perlu bimbang hadiah tu akan sampai dengan selamat ke tak. Akhir kata kepada korang semua, aku ucapkan selamat bercontesta.

"untuk menampakkan kelainan sikit dr contestant yg lain..sy meletakkan pic sy sebagai avatar muslimah...comel x??huhuhu..jgn takut yea......bukan selalu sy bertukar rupa...em sy kalau dipilih sbg pemenang cabtan bertuah sy inginkan dvd avatar walaupun sy dah ade yg cetak rompak..opssss..hihiihihi...tp klu nk bg FnF4 pon okie gak..rs2 nye sy pon belum tgk agy.....thanks yea en yus..."kat cik farahzila yg ayu..huhuu


pic credit to en megat...

1 comment:

mama c'fa said...

mcm ne muke fara jd mcm ni...terkejut na tau x? hha hampir2 nk gelak pun ade terkejut sampi mate ni kedip2 hihi

LiLo

Related Posts with Thumbnails