Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, April 16, 2009

thanks -group firm!!!

Alhamdulillah..
aku juz nk share luahan aku disini..aku rasa amat2 PUAS HATI dengan output cerita pendek bahasa arab.petang tadi group kami mempersembahkan cerita kami pada ustaz.dan komen ustaz:

"group kamu bagus..shooting cantik..tp cuma subtitle kamu tukar kepada melayu bukan arab..kamu boleh dapat 20mark ke atas"

wah hepi giler aku....bila ustaz beri kami sedikit pujian..apa x nya, berbaloi aku berkampung dekat McD sekysen 20 dari petang sampai lah ke pagi..(sampai perlawanan bola habis pon x sdr)

dalam kelas aku ade 3 group..1st- group JPBD which is budak2 pandai n quite skema la.. group kedua-group kuala langat yang mana group ni semuanya dr kuala langat..then group yang ketiga group firm..group firm ni, keje kat private sector yang mana slalu bussy jerk..so aku dalam kategori firm la...

group aku slalu bersaing dgn group JPBD..group JPBD ni kedekut skit nk share maklumat...aku selalu gak la perati group JPBD ni...bila tnye, asyik x tahu je..bila nk submit, tgk2 da siap..hurm..igt aku je yang perasan ..rupa2nya fizah pon pasan gak...

mcm tadi..fizah kebetulan lewat ke kelas..so group JPBD tgh tgk video yg diorang edit kat luar kelas.group aku kat dalam kelas sembang pasal nota exam...fizah saje je nk intai apa yg diorang buat..boleh lak diorang tutup skrin tue...padahal jap lagi dah nk submit...erm mcm tu punye orang pon ade..xpelah....

bila hasil keje diorang tunjuk depan ustaz..aku ngan fizah tersenyum...dan kesimpulan yang boleh aku buat..projek aku berjaya!!!dan mampu menewaskan satu lagi group..group kuala langat x menjadi halangan bt aku..coz diorang x siap agy..hihiih

nest week aku dah start exam...so aku harus stop benda2 alah...aku kene stop blogging..ms..fs..fb...dfc n apa2 je la...dan aku da apply 3 hr cuti tanpa rekod + 3 hr cuti tahunan utk aku fokus pd exam aku...

pas exam..masa utk aku enjoy...hihihih..best2..owh ya..td aku da buat kad pelajar aku yang ilang sejak thn lps..so skang ni aku da ade id as a student uitm...byr rm30 dapat on the spot...bg aku kad ni penting masa nk pinjam buku kat library n nk masuk exam jer..hihihii...




3 comments:

♥Syamelia♥ said...

tahniah lilo n the geng...
xsia2 usaha gigih lilo dgn kawan2 nk siapkan assignment 2...

btw, sorry x dpt bg pinjam camera... cz nak guna ms 2...

BeMiE said...

congrat... berjaya jugak.. hehehe... pada group yg xnk share info tu... ingat lee.. setiap org diperlukan dlm hidup ni... group tu mcm takut pada diri mereka sendri... ermm lg satu gudluck tuk exam tu... so pasni tak der update la tukk blog ni... besawang le nmpknya... kekekeke

aya.whitetea said...

i miss u adik

LiLo

Related Posts with Thumbnails