Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, April 17, 2009

cedey!!! :-(

huarghhhhh!!!!!!!!!!!!!
aku kene marah td....
huhuhu...
sian kat aku..tp diorang marah..marah sayang....
" dah brape lama bunyi mcm tu?"
"dah taw bunyi mcm pelik..nape x datang awal"
" x sayang nyawa ker.kalu biarkan mau eksiden"
itu diantara bebelan mereka kat aku..kete antik aku ade masalah kesihatan...break pad dah haus..
then dah makan kat area kepingan logam...sepupu aku cakap..klu biarkan lagi mau aku xleh nk break...silap2 hari bulan leh eksiden..suppose malam ni aku kat s.alam tuk studi tp dah mcm ni harus lah aku studi sensorang kat umah..dalam 2 hr ni aku patah kaki....hopefully kete aku dpt dibaiki before aku exam..nt sape nk anta aku pi exam...jauh maa umah aku..umah aku kat area ampang...ada sape sudi untuk jadi driver aku selama seminggu x???? :P

bulan ni mmg buat aku termenung panjang...mahal rezeki aku kali ni..byk sgt duit keluar..mcm air..."Ya Allah kau murahkan lah rezeki hamba mu ini"-amiiiiinnn...

hope so..juz tukar break pad je..klu tukar rim tu mau kena 4-5 rat....nt x dpt aku nk pi camp...huhuhuhuu...

6 comments:

Muhammad said...

lilo
me buleh pinjamkan 150 ratttt

:)

sms me
please

[cpQ]licious said...

ala..sian nyer sis..
jgn sedeh2 k!!..
kalo cpq ade kereta cpq dah tlng sis dah!
huhuhu..jgn sdeh2 tau!!syg sis!!

dakchomey said...

tu la..lenkali cari pakwe yg leh jd driver ko...
padan muke kene marah..

Farazila said...

megat:

terharu nye...ade juga org yg prihatin..

cpq:

xde maknenye..klu ade kete tp xde lesen xguna juga...
huhuhuu

dc:

kamu nie...lagi nk kondem sama aku..bg la suppport..

BeMiE said...

break pad dah abis yer... apa lagi lillo... beli la keter baru...

aya.whitetea said...

ok x?

LiLo

Related Posts with Thumbnails