Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, April 7, 2009

Pagi yg Hangittt

today is my bad day...
awal2 pagi dah mcm2 masalah yg timbul..
but for me ini ujian dr ALLAh..
juz aku perlu tenang menghadapi situasi ini..
aku xnk kelam kabut...

hari ni aku lewat ke opis..
padahal hr ni aku bgn awal dr kebiasaan...
huhu..mcm siput betul la aku hr nie...

sampai je opis...
1 lg masalah timbul..
xde parking utk aku..
semua nye full sampai ke bahu jalan..
aku decide park kat luar opis...
then pak guard kesian kat aku..
suh aku park kete kat dlm...
nt dia tlg cr park kat aku..
dan akn jg kete aku tanpa letak notis..
hehehhe....

malangnya...
bila aku nk alihkan kereta....
alarm kete x berfungsi dgn sebetulnya..
langsung aku xleh nk buka kereta...
bila guna kunci lagi la xleh nk start...
hurm apakah puncanya....
adakah sbb bateri alarm tu weak..
or.. bateri kereta aku g weak..
oh tidakkkkk!!!!

alamak!!!
pagi ni juga aku dpt msg dr abg aku...
dia ade prob dgn gf dia dsbbkan aku..
huhuhu...tolonglah..sy bukan org ke-3 dlm hbgn nie...
hopefully...abg dpt settlekan mslh dia..
klu boleh jgn babitkan aku....

owh...satu lagi...
tapi bukan berkaitan dgn aku..
FARIEL...kene tahan wad smlm..
hopefully dia dpt keluar today..
kene masuk NICU coz sakit kuning..
apa xnye...sejak 2 hari dilahirkan..
dia x menyusu langsung...
sbb nye x pandai nk hisap...
kulit pon dah jadi kering...
----i miss u dear--------

1 comment:

darken said...

hahah..sy dpt rsekan kekacauan jiwa anda..pgi2 sy camtuuuhhh;p

LiLo

Related Posts with Thumbnails