Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, April 30, 2009

apa kes nk mengamukk

hey...i miss u all..windu sama gw x?hihihi..
juz nk bgtaw...aku dah bes exam..gumbira hati nieee..ye lah..xla aku selalu ke shah alam setiap mlm...so dpt r aku relax2 kat umah...walaupon..aku tgh gumbira...ada la dpt satu email dr coordinator project kak yati ptg td...tajuk email: Dr Sempoi(no name mention) Mengamuk!!! aku tgk berdeerau darah...lecturer ni jarang marah orang juz dalam pembahagian markah je dia kedekut...

norzahrita,
boleh tak beritahu your clasmates yang ciplak research proposal kajian-kajian lain suruh submit (e-mail saya) yang original (kamu punya sendiri) before 5th of May 2009.
xxxxxx.
30/4/2009

tu dia Dr dah buka mulut...adesss...mana cukup 5 hr nk buat..dah la orang nk berjalan2 weekend nie...anyone...boleh x bagi tajuk yang sesuai utk aku buat research proposal...kami semua kena buat yang baru..adesssss..risau maa...takut menjejaskan markah aku jerrrr...nak lulusss...xnk gagal..xnk jumpa Dr ni lagi sem depan..hihihihi

1 comment:

::aieyda:: said...

aida taw sape... wahahaha... sabar ye... dia ni mmg pakar dalam mengenal pasti plagiat

LiLo

Related Posts with Thumbnails