Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, February 19, 2009

Insaniquarium

holla everyone..pernah x dengar games Insaniquarium??...ala yang dalam yahoo games tu...for sure la korang semua pernah mainkan...majoriti semua dah tahu...game ikan..bagi makan ikan..kutip wang emas...tembak alien..haa..yelah games tu....
sebenarnya games tu aku pernah main masa belajar dulu...byk lah games yang aku main..siap beli cd games agy..dulu aku gilerr games...tp klu games yang tahap giloss mencabar, aku x pernah cuba agy la....aku juz main yang ringan ringan jer..games ni buat aku ralit...kadang2 sanggup aku tido lewat malam semata-mata nk main games nie....


alkisahnya kawan-kawan...aku juz nk cerita dalam masa 3 hari (sehari 2jam) aku berjaya menghabiskan games ni...cayalah farah..clap..clap..clap..untuk diri sendiri..bukannya apa...aku nk bgtaw betapa khusyuk nya aku bermain games nie..


yang sebenarnya..bukanlah aku sangap sgt nk main games ikan nie...tp memandangkan setiap pagi(8-10pg) pc aku kne warm up dulu..barulah sistem kat pc aku ni seperti sediakala...juz yg aktif skype dan lagu je yg boleh open..file2 lain xleh nk buka..games ni plak aku juz save kat pendrive je..klu simpan kat komputer mmg xleh main pon....so dr aku mmbuang masa 2jam x buat apa2..moleklah kiranya aku menajamkan skil kepantasan aku nie.hehhehe...maap la yea boss...sy sekadar mengisi masa lapang dr menjaga tepi kain orang kan...tengoklah...ni pet2 yang berjaya aku dapat setiap kali habis satu level....hihiih....

skang ni...aku juz main nk dapat kan bonus 'shell' tuk aku pelihara ikan2..aku dah beli seekor ikan untuk aku bela...macam biasalah aku mesti letak nama 'lilo'..okieslah guys...aku nk buat kerja...pc aku dah okiessss...selamat kembali bekerja...yipppeee!!!!




4 comments:

♥Syamelia♥ said...

lilo...
game 2 mcm best la...
what a coincidence - akak baru wat posting psl ikan, pas2 lilo lak wat posting psl game ikan...
ray ckp akak mak ikan - lilo pun mak ikan gak
hehheheh

nt nk try men game 2 gak la..
mcm best...

aremierulez ialah Amirul Idham said...

wa...
suke main game eh...
nak try ar game ni..

Farazila said...

ye ker..
ayyo ade gelar lilo ni mak ikan..hahhahamana anak2 ikan lilo...
kwang3x...

erm main r kak...lilo nk try main games lain plakkk...

Farazila said...

haah amirul...
suka gak main games ni..
nt ade masa main r...

LiLo

Related Posts with Thumbnails