Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, February 10, 2009

cute x?


Aku nak ucapkan terima kasih pada irah yang telah hadiah kan tabung robotic ni masa majlis perpisahan & majlis tahunan PLB 2008 pada awal januari yang lalu..hhahaha..ni sure2 nk suruh aku menabung then belanja staff makan la nie..hehehhe..baik punya bodek kan..walau mcm ne pon..tabung ni tetap kiut...aku suka sangat..tabung ni aku letak kat opis sehingga ke hari ini tabung ini masih belum dirasmikan lagi ..err maksud aku masih kosong..xde duit utk aku menabung..
p/s: sikit-sikit lama-lama jadi bukit

7 comments:

[r][a][y] eusouff said...

PLB tu apa?

pertubuhan Labu Buyong ker? kekekkee

♥Syamelia♥ said...

kiyut la tabung 2 lilo...
mcm seswai dgn baju lilo...

lilo kena start menabung taw...
kalu x start mmg xkn nye...
so better start skt2...

Farazila said...

hahahha...
opss..lupa lak nk mention kan..
PLB tu unit Pembangunan Luar Bandar..department lilo bekerja skang ni mr ray...

erk..tu la ade jododh la tu kak emy..taw2 je org yg hadiah kan....
kak emy nk mula tu yang susah..apa kata kak emy mulakan dulu..masuk dlm tabung lilo.hihhi

♥Syamelia♥ said...

CAMNER NK MASUK?
TABUNG 2 KECIK?
ekekekekekke

Farazila said...

akak...
kechik ker???
errr..klu akk xleh masuk..
akak masukkan lah duit akak yg berlambak tu...
dr membazir kat pakli baik akk masuk dlm tabung lilo k...
hehehee

Anonymous said...

seksinye dia...

Farazila said...

hhhaha..
gue nmpk seksi ker??
hahaha

LiLo

Related Posts with Thumbnails