Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, August 28, 2009

card raya still available!!!



salam kepada semua...

apa kabar..mcm ner puasa korangg...dah seminggu nie..masih ada yang lembik ker...ade yang masih mengelat lagi ker...harap2 semakin lama berpuasa korang dah makin bersemangat...

tahun ni aku rase baik hati skit...aku ade banyak kad raya untuk dikirim kan kepada pembaca-pembaca blog...ekceli saya ingin meneruskan tradisi lama dengan mengutus kad raya ini walaupun sekarang kita berada di zaman yang canggih manggih nie yang mana anda boleh hantar ucapan raya melalui sms, mms, email dan sbg nya...oleh itu saya berharap sangat dapat alamat2 rumah untuk sy kirimkan kad raya nanti...sy harap anda dapat emailkan alamat anda kepada saya secepat mungkin supaya posmen tidak perlu lagi buat kerja lebih masa untuk hantar kad raya...

sila emailkan alamat anda di alamat email ini:-

cute_lilo_stitch@yahoo.com

3 comments:

aini nordin said...

ayo sis..
me nk jgek..
wakakakaka...
tpi me duk kat pakistan la..
leh tak posmen mlysia hntr kat cni..
anway hepi fasting..

♥Syamelia♥ said...

wah rajin nya adik akak sorg ni...
walaupun di zaman moden ni, boleh bg kad secara cyber jer, tp feel bila dpt kad raya 2 x sama...

ps:
nak gak kad raya dr lilo!!!

Lina said...

kak lina dah bg dah alamat kat email

LiLo

Related Posts with Thumbnails