Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, October 15, 2008

empat sekawan

Aku hepi semalam...coz dapat jumpa ngan na, qazt n nadia....ya Allah mmg best sesangat...
gelak smpi sakit perut r...buat mcm umah sendiri plak..smlm, adia buat open house untuk kawan2 dia...dia jemput r aku datang waktu malam...adia buat spaghetti, nasi lemak, pulut kuning and apa ntah satu lagi balogneise kot...tp macam biasa aku mmg xleh nk dtg awal2 coz aku ade kelas malam tue..abes je kelas, terus msg na ajak gi umah adia..kebetulan na ade majlis sambutan aidilfitri untuk department town planning kat FSPU.

dah dekat setahun aku x berjumpa dengan diorang ni..last aku jumpa masa akad nikah adia bulan 6 aritu..tapi qast xde dia balik sarawak..dan berita baik nye adia dah mengandung 3 bulan..aku tumpang hepi...macam wartawan lak aku smlm..asyik tanya itu ini..hahahha..memang x boleh blah soklan aku kan...

teringat kenangan aku bersama qast, adia ngan nana masa diploma dulu..2 tahun bersama diorang teman sebilik..mcm-mcm benda kitorang lalui bersama...mula2 aku igt kami x sekepala..tp x sampai seminggu kami dah mula rapat....kami belajar bersama, makan bersama, have fun bersama, dan macam2 la bt sama2...



dari kiri : nadia , Qasz dan dav

Nadia : nadia ni agak manja sikit..cantik..chinese look..dia mmg fanatik dgn warne purple..smpi kereta kelisa pon dia cat purple taw....dalam shah alam tu dia sorang je kereta color purple..tinggal dkt shah alam..almost evry dy akan blk umah...aku sayang dia...dia ni dulu bawah katil aku jer..almaklumlah duk katil double decker kan...kesian kat dia sumtimes, mana x nye aku ni klu nk panjat katil bergegar dibuatnye..hahha...dan aku plak tido lasak..faham2 je la kan...aku suka tyme nadia blk hostel dr umah dia sure la dia akan bawa segala jenis makanan yang ade...mmg dia ni adalah pembekal utama makanan masa tue....now adia dah kawen..tp stil aku x lost contact dgn dia...

Qast : budak QS...orang sarawak..cantik gak, dah la kurus...makan byk pon x mo naik badan dia..sopan je klu dia cakap tp klu dapat gelak mmg kalah suara pontianak taw..qast ni mmg rajin sangat2...berdikari...dia yang selalu kemas bilik...nak harapkan aku, sorry lah...xde masa...qast ni mmg pemalu...aku jarang dgr dia ckp dlm phone dgn bf dia..klu bf dia call, macam org berbisisk..tp klu dia ckp dgn family satu apa pon aku x paham...coz qast ckp sarawak..tp cumel jer bila dia ckp sarawak...aku slalu bawa qast tido umah aku..sian plak kat dia bila tyme cuti je xkan nk dok sorang2 kat hostel...tapi setelah sekeian lama x jumpa qast, wah bukan main meletops skang...makin vogue gitue...hehehe


Na : i love u na....b sayang na sangat-sangatttt...na muka ttp maintain, tak berubah langsung...na teman tp mesra...slalu share apa2 je ngan na...coz na je yg aku boleh harapkan..sumtimes aku ske manja2 ngan na...aku pon slalu gak kene tgur dgn na..penah jugak la aku majuk ngan na..tp klu aku majuk aku x ckp sesape...aku akan diam dan cuba jauhkan diri...na byk setelkan masalah aku...naa ni slalu sakit..klu setiap kali gi trip jer...mesti x sihat...kadang2 aku yg sellalu jaga dia...dia ni jenis yg x ske makan ubat..dan aku ni mmg lembut skit dgn dia...klu dia kata xnk mkn ubat..aku x bg la..tp aku plak kne marah dgn org lain...penah sekali je aku marah betul2 dgn dia xmkn ubat...masa tu dia mmg takut dgn aku...pape pon na, b stil sayang na taw...

2 comments:

Adam Arjuna said...

adoyaiiiii cik lilo..
panjang nyer nak baca..
rajin pulak lilo ni menaip panjang²
cam ni...

leh wat novel dah ni...ehehe...

apa pon..menarik!!

Lina said...

cam masa kak lina kat uitm dulu gak sebilik 4 orang mmg kami ngam sangat... rindu kat diorang nih...

LiLo

Related Posts with Thumbnails