Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, October 27, 2008

Lilo, Joey dan Megat

salam kawan-kawan..

sebenarnya pic nie dah sebulan dalam simpanan laptop aku..cuma xde masa nk publish..hahhha..lama kan..pic nie dari kamera euan de nemo (megat a.k.a ex-husband aku)...kalau xde kamera nikon D40, xdela dpt pic yang secantik ini...ye lah, kamera aku juz canon jer walaupun x sehebat nikon tp dia ade sentimental value taw..manakan tidak itulah kamera digital yang terawal keluar and amat2 berguna bila aku ade site visit masa belajar dolu2...

sekarang ni kamera aku dah nazak..so xleh nk berposing bagai..cuma aku megharapkan belas ihsan kamera dari kawan2 aku..sedih kan...klu korang rasa simpati belikan la aku olympus siri 1050 sw satu..uiks..demand lak aku ni kan...

masa bulan puasa yang lalu, aku berkesempatan berbuka puasa dengan megat dan joey di Putrajaya, alamak!!!aku lupa kat mana aku berbuka puasa..jap..jap..aku buka yoyooh jap..coz dia ade bt review kat restaurant nie...yeah..the coast, alamanda..hikhikhik..kami makan buffet... yeah..the food mmg sedap gils....suka tgk megat and joey menikmati makanan tyme tu..hihihihi... ekceli aku dah lama x jumpa dgn joey and megat...so kami spent masa bersama...

before tu, kami lepak2 kat luar alamanda...yang ade tasik tue..betul2 ngadap office lama aku,...so sambil menunggu masa berbuka, kami pon berborak2 and bersnappy2...hihihi..seronoknye....apa lagi, kamera megat ler yg jadi mangsanya...



ths picture taken by me...
okie x aku snap pic nie..hehhe..byk kali taw...hampir2 aku nk baring kat tangga tu nk dapatkan angle yang menarik...mcm-mcm style megat and joey buat, tapi aku suka pic yang ni..."twinkle-twinkle little star"..


yeah..pic yang ni plak taken by joey..
joey pon ade juga kamera mcm ni..tapi masa jumpa aritu joey x bawa.... megat ni mmg pandai bergaya depan kamera..apa org kata, fotogenik...chumell je pic ni kan...aku je yg fotogediks..



this pic taken by megat
sweettt..hahhaha..berdating bawah pokok...joey punye idea, ade2 je kan diorang nie...masa ni penat aku tunggu megat n joey berposing atas air...klu x balance badan diorang, sure jatuh dlm air...risau aku klu diorang jatuh,..bukan apa..aku risau kasut jerr.. ade org baru beli kasut..nt rosak kasut tue...klu kasut tu boleh 'terbang' xper gak..opsss...

banyak lagi photo yang diambil oleh aku, megat and joey masa berbuka puasa di alamanda..tp malas aku nk upload dlm nie...nak tgk, gi tgk kat facebook euan de nemo..

daaaaaa
trivia : kami bertiga menggunakan nama samaran sbg nama panggilan..

1 comment:

cikzura said...

wahh...suke gak kat gmbo yg lompat2 tuh... :D

LiLo

Related Posts with Thumbnails