Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, September 21, 2008

Promosi Raya

Hai Kawan-kawan(versi yus raja lawak)..hehhe

nk rambut baru sempena raya ini, nk buat kelainan pd rambut anda, apa kata anda semua ke saloon kakak lilo..dapat kan sentuhan dr kak Dilla yang pastinya korang akan terpikat ..

Sempena Hari Raya yang bakal Tiba x lama lagi, lilo nk promosi saloon kakak lilo yang akan dibuka pd hari Isnin ini...so jadilah pelanggan yang pertama untuk mendapat diskaun hebat..err..ekceli promosi dalam masa sebulan taw..bermula dari 22 hb 09 2008 hingga 21 hb 10 2008.. Masa Operasi dari pukul 10 pg hingga 10 malam

saloon kakak lilo terletak di Pandan Mewah belakang Hospital Ampang....alamat penuh : A 1-G-27, Jalan Pandan Mewah 4
..


Promosi Hebat:

1- Cut & Wash : RM 18
2- Wash& Blow : RM 10
3- Highlight(for Men) : RM 30
4- Colour(for men) : RM 55
5- Facial ( 1 hour) : RM 25


p/s:okie x harga promosi tue...klu nk buat lebih dr satu bincang ngan my sis la yer... juz mention my name je, sure dia bg discount..hikhikhik...



4 comments:

Anonymous said...

Lilo..
discount tu dah lebih drpd okay!
ehehehe..

nak jgakkkkk set rambut nie..
tapi knp laa jauh.. ehehe..

- Lina

Anonymous said...

getah akan berkunjung kesana slepas minggu kedua syawal- Insyallah...

* tringin nak mrasa sentuhan ajaib "kakak lilo" :p

Lina said...

lumayan juga yer promosinye tapi tular jauhhh...

Ena said...

huhuhuhu
pesal highlight n kaler utk laki jek...
teknik rebonding takde ke...

LiLo

Related Posts with Thumbnails