Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, June 6, 2010

presentation day n pizza tyme!!


salam semua..lamanye sy dok perap cerita ini..kemalasan utk update blog dah tiba...mungkin komitmen yg diberikan lebih kepada kerja di opis..terasa seronok bekerja pula...ekceli cerita ini berlaku 2 bulan yg lalu..semasa final exam bulan april...selesai je exam, kami ade presentation studio ttg Laporan Penemuan RT Hilir Perak.

minggu tersebut agak kelam kabut sikit, yelah semua org main peranan nk siapkan report tersebut...begitu juga sy..sy cuba buat sehabis baik dlm report tersebt supaya x nmpk sebarang kecacatan dan memudahkan kawan2 lain utk mengedit report sy..

sy respect sgt2 pd kak norzahriyati coz dia paling byk bertungkus lumus dalam menyiapkan presentation ini..begitu juga kepada editor-editor yang lain..yg sanggup buat format report dan edit report kami..pada kawan2 yang lain, sama2 menyiapkan report dan presentation ini..

sy selalu teringat tag line mady : "lagi 2 sem je".. itu yg buat sy bersemangat nk habiskan sesi pembelajaran sy kali ini..bukan senang yea bekerja sambil belajar..



sy menggantikan wan hazazi menjaga slide coz masa nie wan sedang present akhir presentation...wan summarize presentation tersebut....



erm ekceli presentator utama bukan saya tetapi mr cordi en halil busra..dia yg present keseluruhan report kali ini...agak2 dah setengah jam mr cordi present, tuan syed dah bored dia suh org lain present..bak kata dia nama yg dia pgl utk present dia syang..hihiih.so sy pon dikalangan org2 yg tuan syed syg...hahhaha..xla..ekceli sy menyorok2 utk di present..akhirnye kene jugaa...


yang dok berpeluk tubuh tu ialah lecturer sy...namanya tuan syed sirajudin..huhuhu bukan lah tn syed hassan...erm nasib baik mood dia hari tu ok..so xde la dia bt kami stress...


ini r mr cordi..halil...pki baju coklat..kene tegur dgn tn syed coz wane baju n tie sama..xde contra..hihihi..see betapa teliti tn syed..yang berjanggut tu lah en mady..agak blur2 skit..tetapi dia telah menjadi class rep sejak 1sem agy...sorang lagi zainal..dia klu dpt ckp sure x dpt benti...

lepas je selesai presentation terasa amat2 free..ye lah xde bt asignment curi2 ms kat opis agy..
pastu perut masing2 lapar...berbekalkan duit yg kami kutip tiap2 bulan..akhirnya dapatlah kami makan free...dkt setengah jam la juga pilih tmpt nk makan..ade yg nk dekat la.,.ade yg nk mkn jauh2 la..ade yg nk fastfood..ade yg nk makan nasi...last2 skali pizza hut pilihan kami kerana dkt je ngan uitm....


tgk lah semua nya senyum x nmpk gigi..coz penuh ngan pizza dlm mulut..kelaparan beb....tudung pink tu kak yati, tudung kuning kak nadzrah,yg free hair kanan tu kak erin then yg kiri plak fiza....sebelah fiza tu tunang dia....wan hazazi...


pic ni di ambil masa nk bayar bil yang kami makan....kak nadz selaku bendari kelas kami tunggu receipt nk bayar..huhu..kenyang mkn beb.....tengok je la muka2 mereka yang kekenyangan...senyum smpi ke tinge....

No comments:

LiLo

Related Posts with Thumbnails