Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, June 6, 2010

kad jemputan..dinner..hadiahh

entry kali ini adalah tentang annual dinner opis saya..dinner ini berlangsung di PTGC, Rawang pada 5 jun yang lalu..sy selaku org yang menjemput semua ahli kelab PLB ditugaskan oleh tuan pengerusi kelab untuk membuat kad jemputan..dok pikir2 camne nk buat kad jemputan yg grand2..aih...termenung panjang di buatnye....

akhirnya dgn bantuan rakan2 yang lain dapatlah saya menyiapkan 31 kad jemputan yang pelbagai gaya selama seminggu plus 3 jemputan VVIP hasil rekaan saya..kesemua vvip berpuas hati dengan kad jemputan yang sy reka...rasa kembang kuncup hidung nie bila dipuji..hihihih..sape x suka di puji kan...



semasa mesyuarat kelab diadakan, jenuh jugalah nk pikir theme yang sesuai..mcm2 idea dilontarkan akhirnya nk pilih yang senang je...tema berdasarkan warna..iaitu warna merah...senang je nk padan baju..xpayah lah nk pinjam costume ke apa....anda rs sy layak x dpt best dress female??? :)..err sy x dpt nk tunjukkan pic ittew...coz amat2 sulit..hahhaha

dinner klu xde hadiah x sahkan....agenda dinner adalah pertandingan karoeke, pertandingan baby comel, pertandingan pakaian tercantik dan juga cabutan bertuah....alhamdulilah rezeki masih berpihak pada saya...saya dapat 3 hadiah..wajib 2 hadiah je n saya dapat extra 1 hadiah...
hadiah dari cabutan bertuah sy dpt pengesktrak jus, tukar2 hadiah sy dapat dr pn shahlina cerek elektrik dan juga best dress wanita iaitu set cadar queen size...best nyea..sy suka setiap hadiah yang sy dapat coz ade org lain yg xdpt hadiah yg mereka inginkan....then dpt doorgift dr kelab iaitu plak ....lpe nk snap pic...cantikkk...

2 comments:

♥Syamelia♥ said...

at first, igt kad jemputan kahwin td...
hahhahah...
tp nice la kad dia, coz lain2 design...

so, ni lah dinner yg pg dgn capek semua 2...
:D

Farazila said...

kak emi...jgn terperanjat yea..bukan kad jemputan kawen lah...

kad jemputan utk dinner je....

yup..inilah dinner ngan capek..nt lilo tunjuk pic dinner yea...

LiLo

Related Posts with Thumbnails