Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, October 20, 2009

Exam Week da START

27.10.2009
Tuesday
Rest/Study

28.10.2009
Wednesday
Theory Planning
9.00 - 12.00 a.m
FSPU

30.10.2009
Friday
Rest/Study

2.11.2009
Monday
Urban Design II
8.00-10.30 a.m
FSPU

12.11.2009
Thursday
Rest/Study

13.11.2009
Friday
Economic of Land
2.00-5.00 p.m

erm...dah x lama lagi dah exam semester 3..dekat sgt....next week aku da start...exam bach'03 ada 3 paper..so ade 3 minggu..satu paper satu minggu...okiela tu kan....leh study...erm seminggu aku cuti 2 hari..so aku masuk opis 3hari sahaja..okie pada minggu pertama aku menduduki exam tentang Planning Theory..buat masa ni aku masih belum dapat hint2 apa yang masuk dlm exam..minggu ke2 subject urban design..erm ni pon half la..tinggal nk bt nota kaki sket....hahaa..baru terkedek2 nk buat..pliz yea jgn tiru aksi aku...hint dapat bau2 jugak lah...last paper subject economic land..ni dah dapat full hint...but kene more practice dalam jawab past year question...

p/s:- ucapan untuk diri aku.."farahzila semoga berjaya dalam peperiksaan kali ni..hopefully semua nya lulus dengan cemerlang, kalau boleh lah..huhuhuhu...jawab exam betul2...baca bismi..tenang..jgn stress2...yang penting bersedia dgn apa yg da study..last skali..kita tawakal"



No comments:

LiLo

Related Posts with Thumbnails