Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, September 30, 2009

my new stitch

hallu..this is my new stitch..i bought from bob..mula2 saje2 view website mudah.com..then fara pun search la lilo and stitch..keluar la pasal soft toy yang nie..dia jual dgn separuh harga...then fara pon sms him nk tnye still available ke x?? after fara runding dgn dia...he decided nk jual pada fara so mlm td fara amek kat anw subang..

stitch masih baru..takde kotor..bak kata org good in condition la...bau si bob xde..hehhe..yeah..ni 1st tyme aku beli barang 2nd hand dari mudah.com and si bob plak 1st tyme jual kat sini..cuma warna dia agak berbeza sikit dengan warna asal stitch which is warne asalnye biru gelap..

knp muka stitch mcm tue..owh sebenarnya stitch ni musim winter..so tu yg muka dia merah2...perasan x dia pki scarf kat leher...kepala dia mmg besar yang amat dr badan dia...kelakar tgk stitch ni..sumtimes mcm x balance plak...

p/s:ni lah hasil duit raya yang aku dapat then aku lebur beli patung stitch.... :)

3 comments:

edzlin007 said...

agaknya warna tu biru muda sebab pucat kerna sejuk kut.hehe
anyway, luv this stitch. sangat comel

sinz said...

dear fara,

your stitch is very cute....huhu, are you have the other information about the store? i already search at google, and i didn't find the store which sell this stitch..
thank you fara...very cute^^

Farazila said...

hye sinz..

thanks a lot...
store yang i taw ade jual stitch:
1-worlds of cartoon
2-campap stationery(near TESCO Ampang)
3-near cinema dkt the curve

before this ade store yg sell stitch kat bukit bintang tp dat store dah tutup..so i x taw store tu pindah mana..

:)

LiLo

Related Posts with Thumbnails