Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, March 11, 2009

Tahniah Fiza dan wan!!!

Hafizah Hidir dan Wan Mohd Hazazi
selamat menempuh ikatan pertunangan yang telah
dimenterai pada 15.2.09

Fiza dan Wan ni sahabat aku masa di alam kolej
till now kami bertiga dalam kelas yang sama..
hanya kami bertiga membuat pengajian luar kampus
utk menyambung degree..hehehehhe



chumel je kamu fiza...happy sgt2...almaklumlah..kamu yang
pecah tradisi ant kami kan....hikhikhik....owh ye ..
meh aku perkenalkan kawan aku...
di belakang tu nama nye aieyda..geram seyh dgn pipi kamooo...
tepi aieyda tu iza.. cek mek molek dr kelate...dulu2 aku ske studi sama kamooo...
yg duduk ni nama nye nana or daen...ni rumet aku paling kamching...
tempat aku bermanja..hikhikhik



ni sebahagian kawan2 perempuan yang hadir...dari kiri gambar :
mena lembut je org nye, iza, nana, fiza, aieyda,
shy yg chumelssss, aku, ana kasfi, dayang sy suka dgr kamo ckp srwk,
last wana yg skang ni aku dgr hangat dgn org srwk..eh apa jd dgn faiz???..hehhehe
"masing2 amek berkat ke dari fiza..next??"


"wahai jejaka-jejaka tampan, siapakah diantara kami bertiga menjadi pilihan kalian?"
lol :P


waduh-waduh...pantang nmpk kamera...mengalahkan tuan punya rumah plak...
di mana2 pon jadi.....hehhehe...



uiks..apalah yang digosipkan Dyana niehhhh...rancak je berbualll


okies u ols...pandang sini..kasi pose paling sexy...auwww...
nana apa kes nk bongkok2 tue..sexy ker?? huhuhuhhu


classmate aku...baju hitam nie din..baju biru tu mamat, baju oren tu gadap
baju cream tu faiz..yang nmpk muka skit tu din jari, baju biru belang tu zul...


ni 1st time aku tgk..pas je abes majlis psgn ni terus gi dating kat taman.....
isk..isk..isk..baju pon x sempat2 nk salin....mentang2 la taman depan umah je kan....
bergambar mengalahkan raja sehari taw...apa2 pon...semoga kamu berkekalan hendaknya..jaga wan tu elok yea...wan lak jaga hati fiza...jgn nk manja x bertempat..ekekeke

4 comments:

♥Syamelia♥ said...

laaa... bertunang ker?
hebat celebration dia...
i tot wedding td...
kalu ngage hebat camni, kalu wedding mesti meletups, kn...

lilo, bila lagi....

Farazila said...

haah kak amii...
hebat tue....blum kawen agy niehhh....

ops lilo???
doakan dipertumukan jodoh yea kak amy.....

Adam Arjuna said...

bila turn cik farahlilo lak..???

Farazila said...

hehhe..coming sooon mr adam..hehhehe

LiLo

Related Posts with Thumbnails