Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, March 19, 2009

Be Strong !!

"Profesor Dr. Rustam Abbas dituduh di Mahkamah Seksyen atas tuduhan menggunakan surat penyambungan kontrak perkhidmatan atau pinjaman sebagai Timbalan Naib Canselor Unisel yang palsu dua tahun lepas."

huh..biar betul..mula2 aku x percaya.then masa time rehat lepas abes kelas pertama isnin lalu, aku fiza n kak nora bergosip pasal Dr Rustam..dgr2 citer dia kene tahan...selang beberapa minit berdiskusi keluar berita ttg dirinya kat tv plak..so betulla khabar angin yg fiza dgr...huhuhu..asal ekh aku concern sgt dgn Dr Rustam ni yea...ermm..ekceli dia ni lecture aku..ngajar core subject...erm..kami semua yakin Prof bukan mcm tu..prof baik jer...lembut je orangnye...x sangka ade orang nk jatuhkan prof...kami rasa ni semua permainanan politik..erm...hopefully prof cekal mengharungi apa yang berlaku terhadap diri prof..

1 comment:

::aieyda:: said...

actually aida dgr berita masa hari jumaat last week.. memula kuar berita utama tv3 just mention TNC Unisel n skrg berkhidmat di IPTA lembah kelang.. dat tyme saje ckp ngn dak2 umah.. ni mesty dr rustam.. sebab mmg aida taw dia TNC Unisel.. then mase hari selasa malam, kuar buletin utama tv3 lagi.. dat tyme dia dah mention name dr rustam abbas.. (tak salah tekaan ku)

then last wednesday, mase aida g jumpa tn syed.. mase tgh bincang2 dgn tn syed tu.. DR Rustam masuk bilik tn syed.. muka dia ceria je.. then tn syed cakap 'sabar la ye'.. then Dr Rustam cakap.. 'tak pe.. tu perkara biase.. liku2 kehidupan'.. apepon.. semoga kebenaran berpihak pada yang BENAR..

LiLo

Related Posts with Thumbnails