Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, March 14, 2009

Selamat Menempuh Alam Kedewasaan

7 Mac yang lalu....aku dapat jemputan majlis perkahwinan dari kak zura dan pasangan..rakan opis masa aku kerja kat putrajaya..aku pergy bersama seorang teman dalam kul 1.30 kami sampai...majlis ni buat dekat dewan siantan presint 3 putrajaya..nasib baik teman aku ni familiar dgn putrajaya...so xde la sesat bagai...

masa pengantin ni berarak masuk dewan..semua dikehendaki bangun...bukan apa..diminta untuk membaca selawat nabi bersama serta mendoakan kepada pasangan nie..aku yang baru makan pon berdiri bersama2....yang best nye ade siap budak2 kecik pegang panji lagi...dengan berpakaian seperti hulubalang...wah..macam dalam istana plak..hihii...


pasangan mempelai...firdaus dan zura..
sama padan kan..sekali imbas aku tgk pengantin lelaki ni mcm bront palare lak...hihihi
tp yang jenis yang gebu skit....tahniah kak....dia mmg pilihan yg tepat..jgn igt cite dulu2 k...

masa tgh makan2..aku terperasan kawan aku ...
kak fida ngan ngan kak aisyah...diorang je yang masih setia lagi di
Lembaga Peperiksaan Malaysia....

ni lak kak intan and hubby dia... sempat gak la aku bersembang2 dgn diorang semua...
mcm2 citer yang aku dgr...semua dah ade kehidupan masing...ade yang balik keje ke melaka...


masa pulang ke ampang...langit yang cerah bertukar terus gelap..mak aihhh...
cepat nye awan ni berarak....sekejap je dah gelap.....tp hujan x turun agy..risau aku..nasib baik bukan aku yg bawa kereta...aku takut kalau ade petir or kilat.....tp klu aku yang bawa aku redah jer....


Add Image

2 comments:

ateh... said...

wah rajin nye dia g jalan2 untuk kenduri kawin...ateh pun same jugak tau..baru balik dari ganu ni..hihihihii sbb g kenduri kawin kwan..hari ni nak g perak lak la...

Dhe said...

wah.. pernikahan yah???
selamat pada temannya^^
duh.. saya jadi ingin segera menikah juga neh.. kwakakakk^^

LiLo

Related Posts with Thumbnails