Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, November 10, 2008

Exam Week


ni slip exam aku....
aku amek 5 subjek je untuk sem nie...
tapi cuma ade 3 subjek je yang ade exam bertulis...
2 lagi xde exam..cuma praktikal n drawing je...

so..aku nk goodluck utk diri aku....
bt masa ni ade 2asgmnt yg belum setel...
malas betul nkbt...


x taw la aku boleh score main course ke x?...
main course aku ialah studio...
dr awal sem sehingga lah kini..susah nk dapat komitment dr semua pelajar...
errr..aku pon sama..2 x 5 gak...bila tgk org ni x buat bhgn masing2..aku pon buat dunno..
apa x nya..masing2 ade perasaan iri hati n byk lemak...
last2 report terpaksa postpone smpi 2minggu..
smpi terjejas nk bt kerja individual iaitu drawing...

12/11/08-GIS
13/11/08-bahasa ARAB
17/11/08-Theory Planning

p/s:farazila...studi elok2 taw..even kamu studi sensorang tanpa kawan2 kamu...

6 comments:

It's me... L@N said...

semoga sukses...


p/s: tgk slip exam... teringat slip exam macam neh gak 7 tahun dulu

~SYAMELIA~ said...

lilo yg akak sayangi,
just 2 wish u good luck...
this is yr first sem n first exam, so, wat betul2 ok...
make worth of yr traveling n kepenatan...

-all the best lilo-

Lina said...

good luck yer zila... zaman kak lina dah berlalu exam2 nih hehehe... zila minta email kak lina kan ini dia - inazz03@yahoo.com

[r][a][y] eusouff said...

LUCKKKKKK

sbb exam
anda dilarang dtg berjumpa kt org smpai abis exam

jangan lupa bawak my driving nye baju yg tertinggal tu...huhuhu

dakchomey said...

huhuhu..ko jgn lak nk study last minute..

MyRainbowDiary said...

Exam!!! Thank God, this sem mar takde paper langsung.. this sem practical n buat thesis jer... semua dah settle, tp thesis mar mcm hampeh je, mesti dapat C.. hehehhe

LiLo

Related Posts with Thumbnails