Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, November 8, 2008

Diniy

ini kisah aku dan diniy..
diniy adalah anak buah kesayangan aku. nama penuh diniy ialah MOHD FAKHRULLAH DINIE BIN MOHD FAZLIE. diniy merupakan anak sulung kakak aku. diniy lahir pada MAC 2005. masa tue aku berusia 19 tahun.yeah ini first anak buah aku.

sape kata aku ngam dgn dinie..hahahha..fyi guys, diniy ni x mesra ngan aku.dini lebih mesra dgn mokde dia a.k.a dakchomey..coz masa diniy kechik mokde yang selalu jaga dia compared dgn aku..aku masa tu study, so masa aku banyak habis di hostel..

cuma satu je yang buat dini rapat dgn aku..hahha..nak tahu ker..errkkk...coz dini ni mata keranjang skit..gatai..dia suka tyme aku seksi2 kat umah..mula lah datang peluk2 aku...time tu je la dia manja2 dgn aku...hampeh punya anak buahhh...kechik2 agy da mianggg...anak sapo la niee..opsss...

geram sungguh bila aku xdpt nk bawa dia gi jenjalan..coz banyak helah dini akan bagi supaya dia x ikut aku..makin diniy besar makin byk idea or helah dia..sumtimes kalau cakap mengalahkan org dewasa...hurm inilah anak zaman sekarang..ade2 aje kannn...

so aku xnk ckp byk..juz tgk pic diniy masa dini masa masih kechil hingga lah sekarang...ade beza x??


smile!!!.. diniy nie pantang tgk kamera walaupun umur
x sampai setahun tika itu.ermm..bulat kannn dini..


allo bro!!hehe..amacam nampak brutal x??
gue haus bro..nak air x?


diniy masa setahun..wah...kechik2 lagi dah pergi bercuti..
arghh..masa tuk berehat...


hallu! saya DR Diniy..doktor sakit puan..
anda sakit?jumpa dgn saya k.



hurm..merenung masa depan...
esok nak dating dgn sape yea??


cak..cak..cak...cikakboy datangg..
erm...tania.tunngu abg datang okieyy...



diniy..oo diniy..where are u?
oowh..nyorok ekh???



how do i look..sexy x???
dini in beach wear..



ni la transport dini...bawa saya jalan2 keliling zoo okies..


diniy and me...ade rupa x???

3 comments:

Ena said...

phiew...
ingat menyatakan anak Zila tadi ekekeke

Lina said...

hehehe kecik2 lg suka tgk pompuan seksi ek... so klu zila nak bawak dia g jenjalan kene pakai seksi gak lar ahakkksss...

Muhammad said...

ya allah
mati la si dini x-bernafas kene hempap ngan koleksi teddy lilo....


dini muka cam anding la
dah besar sok muka sama la kot !!!!

LiLo

Related Posts with Thumbnails