Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, August 17, 2008

surprise lagik!!!

Hari ini aku kepenatan, erm..nanti aku cerita ye sebab apa..next posting...tunggu ekh..aku tertido dari jam 5 sampai lah pukul 8 mlm..seyes mcm mls nk bgn..mama kejut kan aku..suh turun makan...masa tu aku mamai sikit...

wah!!tgk kat meja makan penuh dgn mknn..nmpk spesel sgt...rupa2 nya keluarga aku plan nk sambut besday aku kat umah...so mama suh aku mandi, segarkan diri dulu...ye la..masa besday aku( isnin lepas), aku bz ngan stdy...sehari sebelum besday aku, aku lak ade tournament boling...weekdays lak aku keje n blaja..so xde masa nk celeb..

aku dah ckp ngan mama, tahun ni aku xnk celeb, coz last year besday aku buat besar2 an..siap pasang khemah agy...tp diorang rs mcm x best lak klu xsambut2 thn nie..dah adat setiap thn hari lahir adik beradik, sure la mama akan bawa gy makan kat sumwhere.. aku rase terharu sgt..coz mmg diorang plan baik punya..x ckp pon kat aku nk celeb besday aku hari nie...nasib aku x de date hari nie..hahahha... rajin ayah buat nasi ayam spesel dan mix salad tuk aku... mama plak sponsor kek choc moist...kakak aku plak dia blanje pizza...x lpe buah anggur..my fav fruits..makan besar aku hari nie..tp aku x mkn byk sgt..aku juz rase sikit2 coz aku dah kekenyangan mkn ptg tadi..



"sedap..tp x sempat nk mkn..kenyang sgt"

"diantara menu yang ade"






------------------------------------------------------------------------------------------------

thanks a lot...bagi lilo present..lilo suka setiap hadiah yg diberikan pada lilo..


11 comments:

top stock pick said...

well its nice to know that you have great hits here.

~SYAMELIA~ said...

wah!! byk nya bday present lilo...
bestnya! byk gils stitch...
bertambahla koleksi lilo kan...

btw, m glad u loved the present....
mwahhhhs

Lina said...

wahh.. sedapnya mkn tu.. especially the cake and pizza! ehehe..

haha.. byknya hadiah stitch untuk lilo.. kalau ada bear LILO dah lama Lina belikan.. tapi mcm tkda jer..

Ayu Ramli said...

Lilo...
Sorry sangat.. ayu tak tahu bday lilo bila..

Well.. would like to wish HAPPY BIRTHDAY!... May Allah Bless You With Lots of Happiness.

All the best.

p/s: ermmm dia kasi apa for bday!..
huhuhuhuhuhu

* thanx for your support ya... i'm happy ker? Hahhaha insyallah

Farazila said...

kak emi...
thanks..lilo suka sgt2..

yup bertambah koleksi 'stitch'

lina:
mmg sedap..lilo smpi kekenyangan mlm tu..byk ekh lina..'stitch'
lilo mmg nk buat koleksi stitch pon..tp terhad sgt nk cr koleksi stitch..ade je lina bear lilo tp x santekk...:P

p/s:tingin nk pi disneyland nk gy dunia Lilo and Stitch

Farazila said...

laa..its okie la ayu...
ni ayu dah wish pon kira okie..hehhe

p/s:erm ntah..

*yup..nmpk sgt ayu happy..lilo nk ayu mcm ni la slalu k..

FAZLIE said...

adik mmg pun kitaorg takmoh bgth kat hang awal2. sedap kan kek tu...pastu harus pulak bulan 10. hihikhik jgn lupa

Farazila said...

hahha...erm..bulan 10 raye la ..hehhe

Ena said...

hahahah
sumer pezen kartun LILO ek
kalo bg alamat pasti akak pun nk bg pezen kat zila huhuhuhu

Farazila said...

kak ena..nk.nk pezen...
wah boleh lak nk minta2 kan..hehhehe

Rozella said...

Wow! Everything looks so great and yummy! Happy Belated Birthday ya? :)

LiLo

Related Posts with Thumbnails