Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, August 10, 2008

Bad Day - Good Day

hye!!

erm...ntah kenapa hari ni aku xde mood..dr pg aku bgn smpailah ke malam..erm nk kata aku 'uzur' xpulak...myb tunggu hari je kot..ke..aku ade perubahan hormon nie? hahhaha..maklumlah esok aku dah 22 tahun..ekceli aku jarang marah2..kalau marah pon, aku cepat cool..tp td, mmg aku hanginn jerr...nasib ade mineral water n kawan2 yg memahami..

hari ni aku ade tournament bowling inter-fc..aku pemain utk Dafi fc..nama team aku DFC - ADINDA..sweet kan nama team aku...orang2 dia pon sweet gak..hehehe...perasan je aku ni kan...errkk..err..aku nk minta maaf banyak2, coz aku mmg x pandai main..tp saja nk main...jangan marah ye adam dan lain-lain..

aku xnk citer byk...tp hari ini ade 1001 kisah ttg aku sebelum menjelang hari lahir aku x lama lagi..

situasi 1
- hari ini aku 'patah kaki'. aku terpaksa naik PUTRA LRT n taxi utk ke summit.warghh..jauh nie..klu setakat midval aku x kisah agy...hurm yang x best nye byrn teksi mahal gils okie..smpi aku kne buat tawar menawar dalam taxi tu td..nasib menyebelahi aku n aku dapat discount..horayyyy....

situasi 2
-
masa game sedang berlangsung..aku injured..uiks..bunyi mcm teruk je kan..hahhaha..padahal luka sikit je la..shima ni pandai kasi kecoh kan...
pembetulan yerp...jari aku luka bukan sbb bola boling tu..tapi terkena tutup botol mineral..masa tu aku haus then nk minum air, so, aku pon buka la mineral bottle..entah mcm ner jari tengah aku luka...(aku mmg failed skit nk buka air dlm botol nie)..

situasi 3
-wah..tgh best layan boling...ade satu part tu, turn aku nk 'campak' bola, aku dgr group dfc satu lagi tgh rancak panggil nama aku..entah mcm ner..aku ilang fokus(padahal mmg slalu ilang fokus pon)..terus aku x dapat seimbang badan..then aku terjatuh mcm nangka wangi..hehehhe..mak aihhh..malu siottt..so aku pon layan gelak je la..bangun pon slow2..hahahha..

situasi 4
-paling aku suka...aku dapat hadiah sempena hari lahir aku esok dari kawan2 yang aku sayangi..macam2 aku dapat..thanks kak ros dan keluarga, fara, kak emi dan juga rajan..of course lilo suka dgn hadiah2 tersebut..nanti lilo update pic hadiah..now x dpt coz adiah ade dlm kete azim..

situasi 5
-yeay..celebration.."happy birthday to me"..thanks again pada rajan yg sponsor cake dari secret recipe..sedap sgt...yang bestnye meraikan hari jadi orang yg lahir pada bulan Ogos..ade 4 org je..sepatutnya ramai lagi..aku nk wish happy besday to zetty(11.08), fendy & huney (21.08) dan fara(31.08)..

situasi 6
-perkara yang aku paling cukup meluat n menyampah...dah lama aku bersabar..tp mmg td kesabaran aku hilang entah mana..agaknya dibawa burung merpati yang kiut-miut kot...:P ..yerp!!juz blog tempat aku luahkan selain dari bear kesayangan aku..tolonglah selami perasaan org lain...tolong jangan igt org lain tiada perasaan...aku x taw ko ni manusia jenis apa ntah...agaknya hati ko dibawa lari oleh kekasih hati..sebab tu x berperasaann..jangan sampai benda ni jadi depan aku lagi...mmg aku x kan diam lagik...

situasi 7
-disebabkan aku x bawa kereta, aku terpaksalah menumpang kereta ray dan azim nk gy metim kat A&W, subang dan ke putra Kelana Jaya..terima kasih banyak2 ekh..malu gak aku nk tumpang2 nie..hehhe..tp yang best nye aku x perlu drive..naik kete je dah boleh rest..hehhehe...lain kali silalah tumpangkan aku lagi yer..rase best plak..

p/s: thank u guys yang sanggup turun padang memberikan sepenuhnya sokongan untuk Dafi Fan Club..

------------------------------------ THE END -------------------------------------------------

7 comments:

Anonymous said...

oh ya...mengkagumi mu....
aktif yekkk
ok le tu
sukses selalu
bye

Megat Eusofe said...

huik
bukan air dalam botol ??

air botol jerk la
lilo

....

huuhuhuhuhuhuh
camner leh jatuh tu ??

nasib megat x-nampak
if x
pasti peristiwa berharga itu akan terakam dalam sekeping gambo
:P

jangan stress k
kang gila la plak

just rileks
n coolllllllllllllll

okies

Farazila said...

hye anonymous..
:)
thanks..

holla megat!
owh ye ker...suda tukar ka?
:P
la..u nk amek pic i jatuh ke..i boleh bt lakonan smula..hikhik..

yeap..dah cool dah..hari ni xleh nk marah2..hidup mesti ceria..

:) :) :)

Anonymous said...

Selamat Hari lahir Dinda sayang!!!
Mg berjaya, dmurahkn rzeki dan cpt btemu jodoh.dah tambah umur perangai pun mesti lg matang

dari mama

Farazila said...

thanks mama...

i love u too...
tp mama salah masuk r..
hehhehe...

posting besday satu agy...

~SYAMELIA~ said...

lilo jgn tension2 ok...
just cool down...
yg ptg concentrate towards yr studies ok...

Farazila said...

hahhaha...
lilo mane ade tensi2 nie...
kalau xde org yg ckp peristiwa tu..xdela tensi...

tgk mcm semalam..lepas tensi2 pon sempat buat 'hiwar' kan..hehhehe..kan lilo fokus..siap bawa buku agy gy minum2..

LiLo

Related Posts with Thumbnails