Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, December 6, 2010

Goldman

semenjak aku jadi pelajar luar kampus ni, jarang benar aku keluar berjalan2 dengan kawan2 or famili...setakat keluar lepak kat kopitiam or kedai mamak je dgn kawan2..

bila mula cuti sem aku, inilah masa yang ditunggu...dapat lah aku luangkan masa bersama famili dan rakan2...tapi, walaupun aku ada byk masa hujung minggu, aku tetap suka duduk kat umah juga..malas plak nk keluar umah..

last weekend cousin aku teman aku..coz my famili semua gi kedah..so aku tinggal sorang2 je kat umah..cam sunyi plak kan..then kitorang decide nk pi jalan2 kat sekitar kl..

masa jalan2 kat kl, kami terserempak dengan 'org yg lagak patung'..wahhhh...aku mcm excited lorh..'orang-orang'(x taw nk gelar apa) tu ade 4 color..merah, hijau, silver dan kuning..aku tertarik dengan yang ini..goldman..hihi

nk bergambar dgn 'orang2' ni kene bayar rm2..so dpt lah 3-4x pose..hihi..masa tu aku giler excited..pedulilah orang2 sekiling tgk aku..terasa aku plak pelancong yg sedang melancong di KL..hihii

agak2nye la, klu dia senyum gigi dia emas juga ker???

3 comments:

[r][a][y] eusouff said...

tourist la sangat.

not the first time.

"How much?"

kekek

Farazila said...

hhaha....
nasib baik org2 tu dah letak harga nk berfoto..hiihihi

dakchomey said...

x dpt tgkp pic dgn jihu, dgn goldman pun jd la er..

LiLo

Related Posts with Thumbnails