Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, May 26, 2009

ouch...kaki ku sakit..

salam

i
after office hour..aku jumpa dgn kawan aku berbincang ttg projek aku..
aku bincang kat office dia then sambil2 tu aku tolong buat keje dia skit...
dalam kesibukan kami berborak,
kami lupa hari makin gelap..
tiada lagi org di office,
juz aku dan dia..
sehingga lah pak guard bgtaw dia nk tutup office...
dalam kelam kabut.kami pon cepat berkemas pulang...
dan aku masih menanti akan jawapan darinya dgn sabar
masih mengharapkan ada sinar harapan
ttg kertas kerja yang aku bentangkan pdnya 2 minggu lepas..

ii

selepas dia kunci pintu ofis, kami menuju ke tangga,
secara tiba2, lampu tangga dipadamkan..
mak aihhh gelap nye....
masa menuruni 2-3 anak tangga, kami dgr pagar utama dah tutup..
then kami naik blk guna tangga lain plak...
guna tangga yg masih pagar tdk berkunci di sebelah hujung sana..
masa tu, aku jln x pandang bawah...
alih2 aku dah terjelepok jatuh,
beg kertas aku tercampak...
adess...malu juga aku...
dan sekian kali nya aku jatuh sure jatuh bersopan..
meaning jatuh duduk bersimpuh..hehhehe..
rupa2nya aku x perasan ade lubang di lantai..
kebetulan aku pakai kasut bertumit..

iii
masa hendak pulang ke rumah, dapat panggilan dr close fren
yang mana dia amat concern pasal aku dan juga projek aku...
adelah juga dia bg tips dan beberapa perkara yang kami bincangkan..
masa dia call, apa dia ckp x clear sgt..msg2 tgh drive..
so aku juz iya kan....hehehe..
aku syg sgt kat dia..thanks taw..
pasni aku xde nk susah2 kan dia tuk pikir psl aku lg..
aku taw dia pon byk sgt keje dan benda nk pikir..

iv

balik umah, pas je tanggal kasut,
baru aku dapat rase kesengalan kat pergelangan kaki aku..
akibat aku jatuh td...
sehingga sekarang masih terasa sakit lagi..
hopefully xde pape..klu x susah utk aku memandu kereta keesokan harinya..
kawan aku anta msg risau kat aku katanya..
dia ckp sebab dia, aku blk lambat n aku jatuh...
hahhaa..risau bebenor org tua nieh...
bg aku benda dah nk jadi...nk buat camna...


3 comments:

BeMiE said...

Aper Citer ni..? ishh

♥Syamelia♥ said...

ala cian nya lilo...
next time jalan elok2 ok...

edzlin007 said...

ciiannn lilo...kaki dah ok?

LiLo

Related Posts with Thumbnails