Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, April 30, 2007

Myself


Assalamualaikum...

salam sayang pembuka bicara..

Ini adalah kali pertama fara buat blog.. so, banyak benda yang masih banyak perlu diperbaiki dan diperbaharui.. actually tetiba nk buat blog nie adalah sbb tgk kawan2 byk gak yang ade buat blog..so dr ctu kita leh knal n tahu apa yg mereka lakukan..mcm ne seseorang tu kan..pastue mcm2 leh kita boleh cerita apa2 pon mengenai..okiela kita mulakan dengan memperkenalkan diri fara dahulu..nama fara adalah...FARAH ZILA BINTI MAIRUSDI..asal AMPANG selangor..dilahirkan di HBKL..pada pukul 2.05 petang..tarikh 11 OGOS 1986..so sekarang fara berusia 21 tahun...erm fara ada 4 orang beradik semuanya ppuan..tapi yang bongsu lelaki..klu kat umah fara digelar angah sebb nya fara anak yang kedua..klu kkawan2 fara..panggil fara or b...tp klu dikalangan kawan dari kalangan internet..diowang akan pggl fara lilo or ruby...hehhehe...macam2 nama la yang diowang gelarkan fara..apa2 aje la...asalkan x menyalahi undang..hihihi..hurm..mcm banyak je benda nk cite nie...hehhe..apa ye lagi yang u ols patut tahu..hah..hurm fara rase yang fara nie suka cari pasal..hhehehe..xdela..suka bear...n fara minat sangat2 dengan lilo n stitch..so skang nie hobi fara adalah untuk collect apa2 shj ttg lilo n stitch..hhee..cam budak2 la kan..xpela..x salahkan...dari kumpul or buat sesuatu yg x berfaedah kan...cite pasal makanan nie..fara mmg ske sgt makan...paling suka masakan mama fara la..sedap hingga menjilat jari...actually...fara nie cerewet ttg makanan nie..fara lbh suka masakan melayu...paling x suke masakan jepun..uwekss..x leh masok woo..huhuhu... i'm not vegetarian..jauhila sayur dari diri ku...hehehehh..ade gak sayur yg fara makan..tp x byk la..hurm...hurm..fara ade seekor kucing yang pling fara sayang..nme dia ruby..mmg manjew...fara ade gak bela ikan kap..kechik je la..ala..sebab kolam ikan kechik jer..okiela..chaw..sambung..zasss..

1 comment:

miera~dakchomey~ said...

mcm wat resume cari calon suami jerk..

LiLo

Related Posts with Thumbnails