Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, June 13, 2011

A Big Thanks to Myra Azlan


holla...
entry kali ni aku tujukan khas pada seorang insan yang bergelar Myra Azlan...
bukan senang taw aku nk tulis 'appreciate' aku pd orang dlm blog nie...

Miss Myra..
sis appreciate sgt apa yg myra dah buat utk sis selama nie..
daripada awal pembabitan sis sehinggalah kini myra x lekang dlm memberikan info utk sis...

Kamsahamnida,,arigato,,tocei,,syukran,,thanks,,TERIMA KASIH!!

sumtimes sis taw permintaan sis adakalanya melampau, tp myra ttp layan jugak karenah sis...hihi...(mcm budak x matang je kan )

okay la..as usual myra akan inform aku ttg ERUL..yea jgn x tahu aku skang dah secara rasminya menjadi Ahli Kelab Peminat Erul AF9..

aku sgt2 tertarik apa shj yg ade pada Erul..suara,bakat,rupa,gigi,senyuman apa2 je yg berkait dgn erul..hahha...gila fanatik x aku...dah semacam angau dah...hahaha...tp aku x sure la angau aku smpi bila...harap2 kejap je la...biar lah aku minat dia sekadar biasa2 jew..klu lebih2 aku yg parah nt..hihihii....

btw today myra ajak aku jumpa erul..dia bg aku peluang utk beramah mesra dgn erul..kebetulan erul dan pelajar AF9 yang lain ada buat farewell party..so after that erul free lah...mmg tyme tu aku giler excited..but then aku pikir mcm x sempat je nk pi sne..memandangan aku pon pose dah tentu aku kne buka pose kat umah..takut x sempat...jawabnye melepas r peluang aku agy...

then kakak aku kol bgtaw esok erul ada potoshot kat taman bukit jalil..dia ajak aku pi sne tghr...so bersinar2 kembali nk jumpa erul...eeeii..sukanya...tup..tup..tup smpi je salon kakak aku, dia n ajieb(dtg bt make up) bgtaw yg erul xdpt dtg coz dia ade hal lain...huhuhu..sedey je aku dgr...aku igt diorang men2 saje je nk kenakan aku...

last2 aku kol myra tnye betul ke erul ke luar negara..then...myra pass fon kat erul..hahaha...sempat erul gurau2 ngan aku..haha..balai polis la konon...hahhaha...then sempat r aku luahkan sumting kat dia...that moment bt aku flirt kejap..hahaa..dan erul tahu nk jaga hati peminat dia supaya aku x terguris dgn kata2 dia..hehehe..Erul dont worry k...lilo noona only ur fans k...sekadar tgk dr jauh jew...

dan panggilan tersebut buat aku ceria kembali setelah aku muram soploh minit bila dpt taw aku xdpt jumpa erul...Myra, anda telah buat hati sis gembira balik..thanks!!!

P/s: bila lihat erul teringat pad Mr IFAD.. :)

3 comments:

~aSHa~ said...

wah dpt berckp dgn erul..minat tul ye kat dia...mmg budak tu kiut miut....

Farazila said...

kak asha...
haah mcm mimpi dpt ckp ngan dia smlm...
rs hr2 nk ckp dgn dia dlm fon..romantik sore dia..

edzlin007 said...

saya hanya tahu saya suka erul lepas ku balik dari rumah kaca. dlm kamera, pics dia paling byk hehe

ooh dia romantik eh..

LiLo

Related Posts with Thumbnails