Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, August 6, 2010

sesi conteng2 muka



hye and have a good friday...hope u guy will be fine..esok cuti kan..so hapy2 la sikit...today i nk cerita sikit ttg C-Cut Saloon(nak pomot skit)..

actually c-cut saloon ni merupakan saloon my sis yg bertapak di Pandan Mewah, Ampang.. service yang ditawarkan lebih kepada treatment & hair care...

selain itu, c-cut saloon juga ada menganjurkan bengkel kecantikan dan andaman utk mereka yang ingin memulakan langkah awal ke bidang persolekan..kebiasaan tenaga pengajar yang di ambil merupakan orang yang berpengalaman dalam bidang persolekan dan juga make-up artis yang terkemuka..

itu cerita serba sikit ttg saloon my sis...i on behalf C-Cut Sallon wish to say a million thanks to Murai.com.my give opportunity to our team members menyertai make over their guest in conjunction photoshoot raya ..

actually ada 45 orang artis yang terlibat dlm menjayakan sesi bergambar dan my sis menyediakan lebih kurang 18 orang make up artist...penat seyh coz kami dari pagi sampi ke mlm berkampung kat Marriot hotel...eceh mcm lah i ni tukang make up juga..hoho..no please...

i juz tukang bussy body...suka dok celah2 kain orang..hahahha...orite2...our team member mmg rs seronok lah coz dapat bekerjasama dgn group yg ramai..selalunya dalam 4-5 org je...divide in two group...so xdelah sesak sgt bilik..lagi2 dapat jumpa dgn artis kan tu yg diorang rs syok sgt...

semua artis pon sporting, so x byk karenah sgt...sennag je nk makeup n baju pon xde memilih sgt..kira ok la...owh barang2 yang we all pki semua jenama taw seperti MAC, Shu Uemura, apa ntah lagi..i x igt..hihihi

so nie ade beberapa pic bt tatapan anda semua utk ditatap...for those yang menjayakan, i , on behalf my sis, nk wish thanks you coz sudi meluangkan masa anda sehari even ada yg sanggup mc n cuti pd isnin lepas...my sis ckp u all semua beri 100% commitment n make up korang x terlalu over..nice effort...so if c-cut saloon ade dpt peluang mcm nie, insya Allah c-cut saloon akan panggil lagi u all..


antara mak andam yg hadir..
dila-diya-liza-ayoi-mai-yanti-shima-mas


artis2 yang terlibat..
my prince charming Dafi pon ada....


incik irfan pon ada...i x percaya i dpt jumpa dgn dia..
rase mcm mimpi jer..hahaha..


kebanyakan artis yg hadir dr syarikat MIG...
ade juga yg i x kenal..
coz i jarang tgk tv di rumah...


p/s:ade juga artis yg kekwat...

2 comments:

~aSHa~ said...

kekwat tu apa?

bestnye jumpa ramai artis..ehehe glamer yu

Farazila said...

hehe..kekwat tu ala ala sombong gittew...


hihi...okielah...biasa2 jer

LiLo

Related Posts with Thumbnails