Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, May 22, 2010

AF 8



dalam 20 minit agy Final AF 8 bermula..walaupun aku jarang mengikuti rancangan ini tetapi aku tahu serba sedikit ttg pelajar2 af 8...

setahu aku ade 5 org pelajar yg berjaya masuk final iaitu adira( tunggal perempuan), iwan, maulana, daus dan juga shahir (af masuk)....

actually aku nk cerita ttg anak buah aku...si diniy..erm rupa2nya dalam diam2 dia suka tgk af...bila abes je dia layan diari af yang ulangan....

then igt dia saje suka2 tgk..tapi bila diamati dia suka salah seorang pelajar af8 tue..wahhhh...igt org dewasa je yg admire2 nieh..dak kechik pon dah pandai....

korang nak taw sape???hihihi..aku x taw apa sebab dia suka sgt dgn pelajar tu..bila kami saja2 ckp student yg anak buah aku suka tu nyanyi x best...diniy mesti depend punya lah....

so td...dia minta henpon aku..aku tnye la nk bt apa..dia ckp nk undi pelajar tue..amboiii2...kechik2 agy dah pandai dah....ermmm aku ckp..minta hp kat ummi nye..makngah xde kedit nieh..hihiih....

then dia minta aku post pic dia bahawa dia pon undi gak..abes r hp nenek dia jd mangsa...erm..nt aku post pic diniy vote spe...harap2 isnin ni diniy dpt jumpa dgn dia..itupon klu kakak aku bw jumpa dia..




l

l

l

l

l

l

v


1 comment:

aduka said...

x minat AF!
dah ilang aura dia sejak AF4 lagi..

LiLo

Related Posts with Thumbnails