Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, March 9, 2010

~hepi besday my luvly abg ipar~

Today 9 march 2010
besday bro in law aku lak...

semoga abg li bahgia bersama kakak ku serta 2 org putera...
ekceli hr ni my sis nk bt surprie tuk abg ipar aku..

so hr ni aku xleh nk blk lambat dr opis..
nk celeb besday dia...
lagipon kakak aku dah suruh amek cake kat secret recipe area umah aku..

aku dan abg ipar mempunyai banyak persamaan...

persamaan yang pertama...
Kerang
aku suka makan kerang...
dia pon sama...
klu order kerang rebus or kerang bakar..
kami berdua pon dah leh abeskan...

persamaan yang kedua
Sardin
yeap..aku pon hantu sadin mcm abg ipar aku gak..
xde lauk lain pon xpe...
sadin pon leh jadi...
abg ipar klu masak sadin dia suka buat kari sardin....
aku ape2 pon leh..janji kuah n bawang byk...

persamaan yang ketiga
goyang kaki
aku kalau nk tidor or xleh nk tdor...
aku kene goyangkan kaki dulu
baru boleh tidur...
macam tu juga abg ipar aku..
kakak aku ckp yea....
aku x taw..huhuh....

persamaan yang keempat
bidang sama
hehe..bukan bidang dada yg sama yea...
tetapi bidang kerja kami....
abg ipar aku dlm bidang construction..
aku pula dalam bidang urban planning...

so sekali lagi..
aku nk wish selamat hari jadi
semoga bertambah umur ni dimurahkan rezeki...

7 comments:

♥Syamelia♥ said...

happy bday mr. sangat ganasxxx...
semoga berjaya dlm business :)

Naz said...

hepi bestday buat beliau... :D

Farazila said...

kak emi..

thanks....
hrp2 berjaya dlm dunia dia

Farazila said...

naz..
thanks ya..

dmx said...

hape bufday..gak
wat..abg ipar fara..tu
hehehe...

persamaan yg bukan kbetulan..
mcmsama tpi xserupa....
moga brjaya dlm kerjaya...:)

Farazila said...

thanks dmx..
yup persmaan je...

dakchomey said...

da jd blog wish bufday...

LiLo

Related Posts with Thumbnails