Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, March 14, 2010

contest : giveaway from kak ita

Giveaway ini terbuka untuk teman2 di seluruh Malaysia, tak ada apa2 syarat yg berat, hanya tinggalkan 1 komen je kat sini, terbuka hingga 16hb Mac 2010 jam 12.00 tengahari. Kalau ada yg nak buat n3 ttg giveaway ni kat blog masing2pun boleh...malah amat dialu-alu2kan..utk itu, ita akan ambil kira sebagai 2 komen dlm undian nnt, tolong inform kat ita dalam komen anda nnt dgn memberikan alamat blog ye :-)

Keputusannya inshaallah akan diketahui pada hari yang sama, 16hb Mac 2010, jam 8.30 malam...undian akan dibuat secara random ikut stail dulu-dulu "goncang & ambil"..kita tunggu siapa yang dapattttttttttttt!!!!! okkkk..jom ramai2 join yer...the more the merrier....yg dah jadi follower ita, tolong khabarkan kat kawan2 yg belum follow untuk join giveaway ini...:-)))))

okie to my friends sila join yea..sejak 2 menjak ni suka join contest...ekceli aku belum give up agy..selagi aku x menang mane cabutan bertuah..selagi tue aku nk joinn...

klik here..miss ita nak taw apa hadiah dia sila klik blog akk ni yea...best juga,... i lykeee...

1 comment:

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam..
Hi..salam perkenalan. Tq sbb sudi join GA & buat n3 ini. Visit lg mlm ni 4 d result yer. :-)

LiLo

Related Posts with Thumbnails