Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, January 26, 2010

fake

salam guys..


pernah x korang berkawan dengan seorang penyamar dalam FACEBOOK, MYSPACE, FRIENDSTER dan lain-lain tetapi itu bukan org yang sebenar? It’s just a person who is trying to make friends and thinks that becoming a “pretender” will make him or her (especially HER in most of my case) have friends. uhh....pity you..Gosh..persoalannya, mereka ni xde kerja lain nk di buat ker??? They are damn idiot! oppss...sorryto say dat..asal ekh suka guna profile lain esp picture to attract people?

knp mereka create akaun palsu dlm fb?okieh meh i explain clearly abt tiz..In my case, I can categorize them into 3 types :

Revenge : Broken people creating humiliating fake profiles for those who hurt them! (So what? I hurt you or you are the one hurt yourself. You fool!)

Psychos : Males creating profile for female and vice versa.

Some people are just sick : Some stupid pointless people likes to fool around!

berdasarkan pengalaman i, let me tell u perbezaan ant yg akaun yg palsu or sebenar...

1- sekiranya korang nie jenis yang tak tampan or x cantikk( x sedap mata memandang lah kan) tetiba ada perempuan cantik or lelaki kacak add kroang..plizzzz and plizz jgn perasan yea...itu mungkin org yg suka menyamar..

2-tgk pada profile...selalunya lah diorang ni akan set profile utk public..so sesiapa pon leh go through..


3-cuba tgk pada 'wall' mesti penuh msg dgn 'thanks for da add' atau punya kawan yg br di approval..

4-mesti ade gambar sekeping dua yg sama dan x pernah ditukar2...pastu plak xde sesiapa nk tag pic dia..klu dia ade kawan of coz la kawan dia akan tag gambar dia..betul x???

5-tgk plak pada information profile yg dia ade..mesti letak info yg bagus2 punyer r...sumting yg x logic pon ade kan...huhuhu...i'm the best ..katanyee...


ekceli kan..apa sebab diorang buat mcm nie yea...dapat glamer ker?sakit mental ker?banyak sgt masa x taw nk bt apa?hanya org tu (penyamar) yg memahami..nonsense je la..for me, rs menyemak je dlm akaun2 yg aku ada esp facebook...

enuff said-

p/s:sorry ayat dah tungang terbalik...smbl bt xcimen smbl tulis..huhuh

3 comments:

Nad. said...

Hahah lilo, orang orang yang suka fake kan profile nie. Just looking for attention. Atau pun menyamar jd orang lain sbb nak tgk2 album gambar org. Pastu curi. LIFELESS :)

Muhammad said...

kui kuii kuii
tu lah lilo.

now ramai yg "sakit otak".
hidup dah lah sedih..pastu nak menipu sana sini.
ingat kita bodoh nak percaya. ??

for me lah kan.
biau hidup melarat n tak glam pun.
janji tak menipu.
kita Real..n bukannya Sureal.

ignore jerk.

biaukan jerk si luncai tu..hanyut dengan labu-labunya.

:P

edzlin007 said...

huhu orang macam tu memang takde kerja lah kut. terlalu banyak masa sampai terlalu rajin buat itu semua.

LiLo

Related Posts with Thumbnails