Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, January 23, 2010

Dafi

pic taken from website dafifc

semalam semasa aku nk gi breakfast kat pantry office, cc malik dari jauh jerit nama aku. uit apahal org tua nieh, tetiba je panggil aku, ada hal penting ker?ni ant perbualan aku ngan cc..

cc malik : fara, fara!
aku: ada apa cc?(jerit dr jauh)
cc malik : fara, dafi..(siap menggayakan tangannya)
aku: kenapa dgn dafi?
cc malik : dafi x tercalon dalam ABP lah..dua2 kategori xdpt..
aku: ala...ye ke cc... :( .. asal cc x vote kan...
cc malik : sape suruh kamu x vote guna sms..
aku: owh sms ekh..hihihi...

nampaknye rezeki dafi xde di ABP..fyi, cc aku suka masuk contest dalam mana2 akhbar..so kebetulan dia kumpul keratan utk abp...so aku pon tumpang sekaki kat cc aku..aku ckp kat dia tolong vote dafi untuk aku...jgn undi lain2 taw..nmpk dafi terus tick.hehehe...dulu senang je nk vote..skang ni xleh nk tgl satu hari pon beli akhbar..klu miss satu paper alamak nyee susah la nk vote..

3 comments:

edzlin007 said...

a'ah cara sekarang ni agak menyukarkan. tempat saya BH paling cepat habis. bila tak sempat beli, dah kena tunggu seminggu lg. huhu. sedih gak nama dafi takde.takde rezeki nak buat camne

bellar0ssa said...

rajennye sms voting diorg ni.huhu.intan mls.xkuasalah hai nak vote2.

Farazila said...

edz..

betul tu..lilo rs susah kan nk vote...xpela utk next tyme kita vote okies

intan

akk suka2 je...sumtimes vote utk kawan juga...

LiLo

Related Posts with Thumbnails