Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, June 12, 2009

treatment

semalam..lepas balik dari site visit sekitar daerah gombak...aku masuk opis..gila x gila laaa...masuk opis pki jeans n tshirt...adess..semua tertanya2 mana ko pegy nieee...ekceli malas la gy site pki baju kurung...x selesa...dan sengaja aku melanggar kod etika berpakaian aku...huhuhu...so mcm biasa klu aku gi site sehari suntuk, mama yang akan menemani aku... i love u mama...owez wit me...hhe..bak kata kawan aku ni..aku ni semua ade...PA Ade..tukang cari jodoh ade..tukang masak ade..semua nya lengkap lah..apa lagy mak aku la....
then pas aku dah memindahkan data....aku pon bersiap2 nk pulang ke rumah...mama anta msg..tnye aku kat ner..aku pon sakat lah mama aku...aku cakap, aku terlupa mama kat masjid n aku dah separuh jalan...mengamuk mak aku kene tinggal..padahal aku kat opis lagi..masa aku masuk opis, aku tinggalkan mama kat masjid coz dia nk solat zohor n asar....
otw nk blk, mama ajak gi salon kakak aku...aku pon set jer..sampai je sna, aku request nk buat treatment rambut...dia ckp kene trade in la...dia buat treatment rambut n facial..aku kene bagi muka untuk dijadikan bhn eksperimen..so aku on jer...kebetulan malam tu aku x buat pape pon....
bestnye ade org tolong syampu rambut kita..kalau urut boleh buat lelap maaa...
taraaa....ni kira macam sauna la..aku x taw apa nama nieh....kiranya dah sapu cream kat rambut..nt dia steam kan rambut bg lembut....


2 comments:

edzlin007 said...

wahh taknak promote salon ke

Aya Whitetea said...

comelnyer
memula x perasan tu saper.
huhuhuhu.



eh , ada kakak buat salon rambut tu . eh dia bagi advise rambut cut patern aper skali x?

rege di ok x?

hehehehe

LiLo

Related Posts with Thumbnails