Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, June 16, 2009

Selamat Tinggal Kak Anne

Hari : 16 jun 2009
Tempat : Bilik Mesy. PLB pej Tnh Gombak
Masa : 12 tghr
Sempena Majlis Pertukaran Suhana ke JKR

kak anne menerima hadiah sumbangan dari kelab PLB
di atas jasa-jasa yang beliau taburkan pada unit PLB
dan juga Pejabat Tanah Gombak.
typist, suhana(selalu aku minta dia taip surat tuk aku)
my great boss, En Shukri (kalau jumpa dia sure muka aku ketat)
my asst boss, Pn Azla (masih sekepala)
chumel x aku....hikhik..err...kechik je kan aku duduk
sebelah big bro nie.... sila abaikan meja yang bersepah itu yea..
pelukis pelan, Fazudin (my bodyguard klu ke site visit)

adegan air mata telah pun bermula...tyme ni aku yg snap pic..

then aku pon melarikan dr kak anne..coz xmo sedih2...


pic candid..
(apa lah yang aku pegang tue?)

err..masa nie semua nk menghantar kak anne kat depan pintu..

ini lah warga PLB yang aku sayangi

dari kiri belakang : Amy, kak ina(sipi2 je), kak huda, En Raduwan, Tok Izenan, Din

dari kiri depan : kak miza, yana, kak su, irah, kak ANNE, AKU dan Pn Azla.


smileee...uikss asal aku asyik pegang je bantal kechik tu...

fyi, bantal tu kak anne punye...aku gurau2 la kat dia bg la aku pape yg leh buat kenangan...

then dia bg la bantal bushuk dia tu kat aku...
(amy si galah yang suka sibuk)

kenangan utk aku...miss u too kak anne...
semoga kak anne ditempat baru lebih seronok berbanding di sini...
ingat lagi kedatangan aku di sini...di sambut oleh kak anne..dan bawa aku mengenali seluruh warga PLB... bagi aku kak anne seorang yang ceria dan berdedikasi dengan kerja dia...
seorang ibu prihatin yang mempunyai dua org anak...

No comments:

LiLo

Related Posts with Thumbnails