Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, January 7, 2009

Aku dan En Jeff

pagi tadi aku sent msg kat project exec...aku ckp aku xmo masuk opis hr ni sehinggalah masalah aku selesai..(padahal aku mmg dah ade kat office, juz nk tgk reaction dia mcm ner)..

tup..tup..tupp..telefon aku berdering....dari En.Jeff...panggilan pertama aku reject..mmg aku xnk ckp dgn dia....then dia call lagi...aku pick up phone...

En Jeff : Fara, merajuk ker? ala..jangan lah sampai x dtg office.

Fara : erm.maybe..penatlah asyik dgr benda yang sama..

En Jeff : aku taw aku dah janji dgn kau..tp masalahnya aku sendiri pon x tahu sebab2nya..ni admin punya hal..maybe amek masa 2-3 hr lagi..

Fara : so??

En Jeff : macam nilah ..aku nak kau gi opis..tapi kau singgah dulu opis aku..aku tolong kau...kau buat akaun baru..then bagitaw aku...yang penting kau masuk opis taw...jgn nk merajuk2 lagi k..

Fara : erm...okiess...tp tgklah dulu...daaaa...

erm itu serba sikit perbualan aku dgn En Jeff...aku bukan nk berkira sgt dgn En Jeff..sbb dia pon selalu bertolak ansur dalam bab2 kerja nie...selalu juga bagi tunjuk ajar dalam keje aku...En Jeff..sorry saya buat hal..tapi percayalah saya ingin jadi pekerja yang terbaik dan suka protes..hahhaha...

1 comment:

nurulhuda abu bakar said...

fara, mcm mane? dah ok ke?

:) hope sume okay jek... jangan majuk lelama...

LiLo

Related Posts with Thumbnails