Wednesday, June 20, 2007

~Majlis Mesra Bersama Dafi~Berakhirnya sudah 'Majlis Mesra Bersama Dafi' yang diadakan di Amphiteater Bukit Jalil pada 16 Jun 2007. Majlis ini berlangsung dari sekitar jam 1 hingga jam 5. Majlis ini berjalan dengan lancar walaupun keadaan cuaca yang tidak mengizinkan..(sekejap hujan sekejap mendung). Dalam majlis ini Dafi telah membawa 6 buah lagu yang telah dafi nyanyikan semasa konsert Akademi Fantasia5. Diantara lagu yang dinyanyikan adalah mungkin nanti, qing fe di yi, pencinta wanita, joget angan x sudah, it's gonna be me and hanya memuji.

selain dari persembahan dafi, majlis ini juga turut dimeriahkan dengan permainan yang disediakan oleh VID. Permainan yang disediakan adalah seperti musical chair with balloon, colorful face and passing the rubber. Keseluruhan permainan ini amat menghiburkan para peminat dan juga penonton. Selain itu sesi Autograph dan juga sesi bergambar turut diadakan membuatkan para peminat Dafi begitu gembira kerana dapat bersama dengan Artis kesayangan mereka.

Seramai 250 orang peminat Dafi yang hadir terdiri dari kalangan kanak-kanak, ibu bapa, dan juga remaja. Turut Hadir bagi memeriahkan majlis tersebut adalah keluarga Dafi, Cikgu Najmi(guru bhs inggeris A5) dan wartawan hiburan. Majlis ini adalah kerjasama keluarga dafi dan juga Dafi Fan Club.

Disini disediakan beberarap keping gambar untuk tatapan anda semua.permainan diantara Dafi n DafinitesDiantara AJK n VID yang bertugas
bergambar dengan datuk ismail sabri dan juga cikgu najmi

1 comment:

Zafirah Majdiah said...

hehe..
baaeekkkk punyeerrr...

LiLo

Related Posts with Thumbnails